для йоки
Високоякісна одноразова виделка з кукурудзяного крохмалю - це екологічна та біорозкладна альтернитива пластиковому аналогу, посуд з кукурудзяної сировини стає дедалі більш популярним серед споживачів, які прагнуть зменшити свій вплив на довкілля.
Високоякісна одноразова виделка з кукурудзяного крохмалю - це екологічна та біорозкладна альтернитива пластиковому аналогу, посуд з кукурудзяної сировини стає дедалі більш популярним серед споживачів, які прагнуть зменшити свій вплив на довкілля.
Салатниця (супниця) 300 мл виготовляється із рослинного кукурудзяного крохмалю. Такий посуд абсолютно безпечний, термостійкий, міцний, не деформується і не тріскається в процесі експлуатації. Можна використовувати в мікрохвильовій печі для розігріву їжі. Витримує температуру від -20 до 120 градусів.
Салатниця (супниця) 430 мл виготовляється із рослинного кукурудзяного крохмалю. Такий посуд абсолютно безпечний, термостійкий, міцний, не деформується і не тріскається в процесі експлуатації. Можна використовувати в мікрохвильовій печі для розігріву їжі. Витримує температуру від -20 до 120 градусів.
Кришка для глибокої тарілки 300 мл виготовляється із рослинного кукурудзяного крохмалю. Такий посуд абсолютно безпечний, термостійкий, міцний, не деформується і не тріскається в процесі експлуатації. Можна використовувати в мікрохвильовій печі для розігріву їжі. Витримує температуру від -20 до 120 градусів.
Кришка для глибокої тарілки 430 мл виготовляється із рослинного кукурудзяного крохмалю. Такий посуд абсолютно безпечний, термостійкий, міцний, не деформується і не тріскається в процесі експлуатації. Можна використовувати в мікрохвильовій печі для розігріву їжі. Витримує температуру від -20 до 120 градусів.
Високоякісний одноразовий ніж з кукурудзяного крохмалю - це екологічна та біорозкладна альтернитива пластиковому аналогу, посуд з кукурудзяної сировини стає дедалі більш популярним серед споживачів, які прагнуть зменшити свій вплив на довкілля.
Високоякісний одноразовий ніж з кукурудзяного крохмалю - це екологічна та біорозкладна альтернитива пластиковому аналогу, посуд з кукурудзяної сировини стає дедалі більш популярним серед споживачів, які прагнуть зменшити свій вплив на довкілля.
Одноразова тарілка 138 мм із кукурудзяного крохмалю придатна для розігріву їжі в мікрохвильових печах, заморожування та зберігання продуктів при низьких температурах, подачі гарячої їжі. Може бути використана у кафе, барах, ресторанах, інших закладах громадського харчування та на виїзних заходах. Швидко та легко утилізується відразу після використання. Екологічно чистий продукт безпечний для людини та навколишнього середовища.
Одноразова тарілка 176 мм із кукурудзяного крохмалю придатна для розігріву їжі в мікрохвильових печах, заморожування та зберігання продуктів при низьких температурах, подачі гарячої їжі. Може бути використана у кафе, барах, ресторанах, інших закладах громадського харчування та на виїзних заходах. Швидко та легко утилізується відразу після використання. Екологічно чистий продукт безпечний для людини та навколишнього середовища.